Montag, 27. Februar 2012

Agilityä

Kävimme kaksi viikonloppua peräkkäin agilitykisoissa Hannan kanssa. Viime viikolla olimme Masalassa ja kisasin eka kerta Neelan kanssa kakkosissa. Otimme kaksi HYL ja yhden vitosen kontaktilla. Toby voitti ekalla radalla ja sai ekan LUVAn ja Tintinin paras tulos oli 10, sija 4.. Eilen olimme Hyvinkäällä, jossa Tintinin paras tulos taas oli 10, sija 4.. Ykkösten rata oli huikean vaikea nopeille koirille. Neelan kanssa otimme ekalla radalla HYL, se kävi moikkaamassa putkea kun piti mennä kepeille. Toka rata meni sitten oikein hienosti, saimme ekan LUVAn sijoittuen 3.. En sitten jaksanut keskittyä kolmanteen rataan, joten Hanna juoksi Neelan kanssa ja he tekivät hienon 0-radan, sijoittuen 2., mutta yliaikaa tuli 0.47. Voittajakoiralla oli myöskin yliaikaa, joten ihanneajat olivat tosi tiukkoja. Neelalta toivoisi vähän enemmän innokkuutta ja pojilta taas vähän enemmän malttia. Saamme kyllä kiittää Hannaa hyvästa valmennuksesta, en olisi uskonut että Neelasta saisi näin hyvän ja tasaisen kisakoiran. Onhan sen kouluttaminen ajoittain ollut aika haasteellista. Tintinin kanssa Hanna taas on joutunut tekemään kovasti työtä, korjatakseen kaikki peruskoulutuksessa sille huonosti opetetut asiat.
Kuvassa Alfons seuraamassa ilveksen jälkiä, joihin törmättiin luolia tarkastaessamme tänään.